Snelmenu product groepen


OVERZICHT PRODUCT GROEPEN

Jartex    Custom made

Jartex is een van de marktleiders op het gebied van Customized Merchandising en Promotional products. Met 25 jaar ervaring begeleiden wij producties in Europa en het Verre Oosten. Onze fabrieken kunnen bijvoorbeeld uw sweater of T-Shirt volledig naar wens ontwikkelen met een neck-label en design naar keuze. In tegenstelling tot voorraad producten (Promowear) geldt hier wel een minimum productie aantal vanaf 300 stuks. Neemt u contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Jartex is verbonden aan textielfabrieken in India, Turkije, Portugal en is daarom flexibel in het produceren van “op maat” textiel. Het is dan ook een belangrijk onderdeel van de merchandising die wij aanbieden. Wij produceren alle soorten T-shirts in katoen, polyester/katoen, dry-fit polyester, alsmede polo shirts, sweaters en sweatvesten, naar uw behoefte. Verschillende bedrukkingstechnieken, borduringen, applicaties zijn in-house beschikbaar, zodat aan de meeste wensen voldaan kan worden. Custom made T-shirts worden vanaf 300 stuks geproduceeerd, polo’s, sweaters en sweatvesten kunnen echter ook al vanaf 300 stuks custom made gemaakt worden. Zowel kindermaten als volwassen maten.

Een breed scala aan stoffen is altijd in-house beschikbaar. Alle textiel wordt op maat gemaakt in nagenoeg elke gewenste Pantone kleur. Alle reguliere kleding wordt geproduceerd onder toezicht van een eigen kwaliteitscontrole team. Voor technische producten zoals bodywarmers, jassen en uniformen, werken we al jaren samen met gerenommeerde fabrieken in China. Natuurlijk voldoen al deze producten aan de kwaliteitsnormen van SGS.


Share

Custom Made Products Details