Persoonlijk, helder en meedenkend. Branding Design Logo Print

Jartex beschikt over een prachtig en gevarieerd assortiment promotionele producten. De afgelopen 20 jaar hebben wij een uitgebreid leveranciersbestand vloeiend om aan uiteenlopende wensen te kunnen voldoen. Wij kunnen alle producten voorzien van uw bedrijfslogo om uw bedrijf of evenement onder de aandacht te brengen. .

Over Ons

Jartex bedrijfskleding wordt geleid door Jeroen Jaring. Jeroen is meer dan 35 jaar werkzaam in de sportindustrie. Zo is hij onder meer werkzaam geweest bij AFC Ajax, Koninklijke Nederlandse Voetbalbond en Almere City FC in diverse commerciële functies. Internationaal was Jeroen vijf jaar lang directielid van een toonaangevende Ierse fabrikant in textieltransfers. Onder zijn leiding zijn Europese topvoetbalclubs gecontracteerd en gerenommeerde sportmerken waaronder Nike, Adidas, Puma, Tommy Hilfiger en Benetton voorzien van transfers van topkwaliteit.
Vanaf 2021 heeft Jeroen nog 3 jaar bij een Nederlandse firma dezelfde positie bekleed van Global Sales Manager en wereldwijd diverse brands gemanaged op het gebied van textiel transfers.

Design studio

Jartex International beschikt over een eigen styling & design-afdeling. Hiermee kunnen wij optimaal inspelen op uw wensen. Samen bespreken we de mogelijkheden op het gebied van verpakking, afwerking en kleurstelling. Vervolgens passen we die toe in het productontwerp.

Logistiek

Omdat het economisch klimaat snel verandert is het belangrijk op logistiek terrein flexibel te zijn. In veel gevallen draait het ontwikkelen en/of verkrijgen van een artikel om een combinatie van productietijd, productiekosten en transporttijd en -kosten. Voor elk product zoeken we naar de beste oplossing.

Global sourcing

Jartex bedrijfskleding importeert haar goederen wereldwijd. We zijn voortdurend op zoek naar de beste importlocaties, waar hoge kwaliteit wordt gekoppeld aan scherpe prijzen. Jartex werkt uitsluitend met ISO- en Okoe-Tex gecertificeerde toeleveranciers, die voldoen aan internationale maatstaven.

Gedrevenheid
100%
Zorg en kwaliteit
100%
Levertijd
100%
Value for money
100%

Jartex  De Historie

Een overzicht van onze levensloop.

2024

JARTEX

Jartex re-branding en focus op bedrijfskleding.

2020

Jartex | Lancering Nieuwe website 3.0

Introductie vernieuwde website.

2016

Rabo Bank

Running wear Rabo Bank Triatlon.

2011

VVCS/Fifpro (World Player Union)

Kerstcadeau professioneel voetballers.

2010

Ajax Names & Numbers Programma

Licentie Ajax namen & nummers op de officiele wedstrijdshirts.

2008

EK | KNVB

Jartex officieel bureau KNVB promotie programma's.

2006

WK | KNVB

Jartex officieel bureau KNVB promotie programma's.

2005

De Start van JARTEX

Oprichting Jartex in de promotionals en merchandising branche.

Even voorstellen

Jeroen Jaring Owner Welkom bij Jartex, leuk u te ontmoeten. Stel mij elke (uitdagende) vraag over uw ideeën en wensen. Facebook Instagram Linkedin
Anne Semplonius Marketing Graag wissel ik met u van gedachten over de mogelijkheden wat betreft design, productie en logistiek. Facebook Twitter Linkedin