Onze merken, één en al kwaliteit. Branding Design Logo Print

Jartex beschikt over een prachtig en gevarieerd assortiment kwaliteitsproducten. De afgelopen 25 jaar hebben wij een uitgebreid leveranciersbestand opgebouwd om aan uiteenlopende wensen te kunnen voldoen. Wij kunnen alle producten voorzien van uw bedrijfslogo om uw event of merkactivatie onder de aandacht te brengen .

Jartex keuze | JOBMAN WORKWEAR

Even voorstellen...

Jobman maakt functionaliteit, bescherming en eigentijds design voor iedere professional haalbaar. Door gebruik van duurzame en innovatieve materialen staat Jobman garant voor comfort tijdens praktisch gebruik.

Jartex keuze | CLIQUE

Even voorstellen...

De kleding van Clique is ontwikkeld vanuit één hoofddoel: het moet een goede drager zijn voor uw merk en uw boodschap. Met het brede kleurenpallet, de ruime maatboog, het grote assortiment en de mooie materialen waarvan de kleding gemaakt is, biedt Clique eindeloze mogelijkheden om de bedrijfsidentiteit te versterken.

Jartex keuze | CRAFT

Even voorstellen...

De wereld is veranderd sinds Craft is opgericht. Als pionier in functionele baselayers ontwikkelt en producteert Craft sinds 1977 functionele sportkleding voor recreatieve, amateur en professionele sporters. Inmiddels is de collectie onder te verdelen in Craft Corporate en Craft Teamwear.

Jartex keuze | ID IDENTITY

Even voorstellen...

Corporate Wear with a classic and timeless design, refined since 1983.

Jartex keuze | CUTTER & BUCK

Even voorstellen...

Een passie voor golf en een liefde voor het buitenleven waren het startsein voor het merk Cutter & Buck. Inmiddels heeft Cutter & Buck een grote collectie aan hedendaagse klassieke kleding en accessoires die ideaal zijn voor een stedelijke leefomgeving in combinatie met een outdoor lifestyle.

Jartex keuze | GIBLOR'S

Even voorstellen...

We are every day by your side to help you to do your best, from challenge to opportunity, to grow and improve, so you’ll be able to reach your goals. Giblor’s is here for you:
to support you in your path and to make you shine, in your way.

Jartex keuze | ELKA

Even voorstellen...

ELKA Rainwear creates durable, waterproof workwear that protects against nature's extremes and wet working environment. Here you will definitely find the workwear that suits your profession and your needs – in a high quality and a well-thought-out design.

Jartex keuze | ALSICO

Even voorstellen...

Een kliniek, groepspraktijk, verpleegtehuis, revalidatiecentrum of wellness-centrum, onze beroepskleding ondersteunt uw personeel bij het werk door comfortabele modellen en aangename materialen.

De werkkleding is gemaakt van onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen die niet alleen een hoog draagcomfort garanderen, maar ook uitstekende reinigende eigenschappen hebben. Zij voldoen aan de ISO 15797-norm en zijn derhalve ook geschikt voor industriële witwassen. Zo voldoet u aan de hygiënische vereisten en profiteert u tegelijkertijd van een kledingstuk van hoge kwaliteit dat niet verbleekt of zijn kleur verliest.

Jartex keuze | HEROCK

Even voorstellen...

Wie in een veeleisende omgeving werkt, heeft het juiste materiaal nodig om een optimale prestatie te leveren. HEROCK® zorgt ervoor dat je voor elke denkbare job de perfecte uitrusting ter beschikking hebt, zelfs in de meest barre werk en weersomstandigheden. Onze collectie is een garantie voor een complete bescherming én een maximale bewegingsvrijheid. Deze twee criteria koppelen we dan ook nog eens aan een stijlvol en eigentijds design. Zo ben je niet alleen op en top voorzien voor het werk dat je doet, maar zie je er ook nog eens goed uit.